31.8.16

Fave scents

Hej piger. Min veninde og jeg startede morgenen ud med en omgang træning på vores gymnasie, i et fitnesslokale vi har, og nu er jeg lige kommet hjem efter en rimelig trættende dag i skolen. Jeg har dog haft tidligt fri alle dage i denne uge, også i dag, så det er lige til at overskue. Resten af min dag/aften vil jeg egentlig bare bruge på at slappe af, se film og så gå tideligt i seng. Det er virkelig, virkelig tiltrængt! Inden det vil jeg dog lige snakke lidt om mine yndlingsparfumer som er dem, I kan se ovenover. Jeg er helt vild med parfumer, og synes de er så fine og personlige, fordi duftene nærmest bliver et kendetegn. Lige for tiden bruger jeg min Chanel Coco Mademoiselle mest. Det er også min nyeste, som jeg fik i fødselsdagsgave af min skønne, bedste veninde. Si-parfumen fra Giorgio Armani har jeg faktisk også fået af hende, men det var til jul sidste år, og som I kan se har jeg også været rigtig glad for den, og brugt den meget. Daisy-parfumen fra Marc Jacobs er lidt ældre, men den er jeg mindst lige så glad for. Jeg skifter lidt mellem dem alle tre, og de dufter virkelig skønt allesammen. Hvilke parfumer er jeres yndlings? Kys.
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar