28.8.16

Outfit ft. new items

Skirt/Envii Blouse/Mads Nørgaard Sneaks/Adidas Jewelry/Jane Kønig, BeChristensen, ByMickleit

Hej girls! Outfittet her er fra i går, hvor vejret var skønt og varmt, og hvor solen skinnede hele dagen. Det kan man desværre ikke sige om i dag, som er en del mere gråt og trist, øv. Men så kan jeg få lavet lidt lektier og andre praktiske ting indenfor i stedet, hvilket jo også skal gøres, og så er det måske også meget hyggeligt med en regnvejrsdag under dynen. Men tilbage til outfittet, hvor jeg nemlig er iført to nye items - både blusen og nederdelen. Blusen er faktisk ikke helt ny mere, men jeg har slet ikke fået vist jer den før nu. Den er fra Mads Nørgaard, og jeg synes den er fin. Jeg kan især godt lide de lidt anderledes farver på striberme. Nederdelen er også ny, og jeg købte den faktisk i går da jeg var ude og shoppe med min mor og søster. Hvad synes I? Kisses.
......................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar