30.8.16

Endnu et outfit

Jacket/Zara Skirt/Envii Shirt/Mango Sneaks/Adidas Bag/Unknown Jewelry/Jane Kønig, BeChristensen, ByMickleit

Godaften piger. Jeg er lige blevet færdig med at spise (jeg lavede en helt vildt lækker wokret), og skal egentlig i gang med en tysk aflevering, men jeg ville lige tjekke ind med et outfit først. Hurra for overspringshandlinger, men det kommer jo så jer til gode ;) I dag får i (endnu) et outfit med min denim nederdel, haha - kan I fornemme, at jeg er blevet ret glad for den? Denne gang havde jeg den på sammen med en skøn, skøn jakke fra Zara, som jeg har lånt af min bedste veninde, og så ellers bare en enkel, hvid bluse, hvide Adidas sneaks, og min taske og smykker for at give det hele lidt kant. Min veninde var så sød at hjælpe med at tage billederne efter vi havde fået fri fra skole, og det synes jeg egentlig hun har gjort rigtig godt, og vi var endda så heldige, at solen kiggede frem. Hvad synes I om outfittet? Kisses.
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

6 kommentarer :

 1. Super sødt outfit, er vild med jakken! og hvor er du dog bare smuk

  SvarSlet
 2. Er det lang tid siden du har købt jakken? Kan umiddelbart ikke finde den på deres hjemmeside. :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Så får du lige linket her <3
   http://www.zara.com/dk/da/dame/frakker/se-alle-varer/m%C3%B8nstret-frakke-c733882p3773805.html

   Slet
 3. Lækkert outfit, din nederdel er bare så fin!
  Sunny | http://www.kevinluo.dk

  SvarSlet