26.8.16

Trending

Trending
1/ Gucci bag 2/ Off shoulder tops 3/Green plants 4/skirts 5/bomber jackets 6/Toga Pulla boots 7/bracelets

Long time no see, men nu er jeg tilbage, efter en meget travl start i 2.g og generelt rigtig mange ting at se til - ikke, at jeg ikke har det længere, men det er som om der er kommet lidt mere ro på det hele nu. Og så vejret, åh det er skønt! Godt nok er jeg ikke fan af at gå og svede, men jeg er helt bestemt fan af shorts og nederdele, lange sommeraftener og det glade humør, solen bringer med sig. Senere i dag tager jeg ud og shopper lidt med min bedste veninde, og ser om jeg lige kan få skudt lidt outfitbilleder til jer også. I dag skal det dog handle om trends - eller, måske mere ting jeg har lagt mærke til, som er ret populære her for tiden, og dem kan I se ovenover. Tasken fra Gucci kan i næsten ikke have undgået at se et par (mange) gange i blogland, og den er virkelig også lækker! Det samme med denimnederdele og de fine nederdele fra Neo Noir (som jeg virkelig også er fan af!), bomberjakker, off-shoulder toppe, Toga Pulla støvlerne og fine, små armbånd. Er dette noget I kan genkende som trends? Kisses.
......................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar