27.9.16

EBAY TIP; billige pæoner, der holder længe!

Fake peonies; Ebay

Godaften piger. Efter skole i dag var jeg sammen med et par veninder, løb en tur og har så lige været i bad og fået afleveret en tysk aflevering. Nu kan jeg godt mærke at jeg er ved at være (meget) træt, men inden jeg smutter i seng ville jeg lige nå at tjekke ind med et lille Ebay-tip. Jeg handler faktisk forholdsvis meget på Ebay og elsker, elsker at modtage pakker. Godt nok tager det lang tid før man får sine pakker, men til prisen er det (oftest) virkelig ventetiden værd. Senest i dag modtog jeg en helt vildt fin lyskæde til billige penge, men i dag skal det handle om ovenstående falske pæoner (er det ikke det, de hedder, de blomster?). Normalt synes jeg godt falske blomster kan være lidt pebrede i prisen, men her fik jeg et bundt med 5 pæoner til kun ca. 25 kr., hvilket jeg synes er meget billigt, og de er i en helt fin kvalitet. Bare lige et lille tip herfra, hvis I heller ikke lige får købt friske blomster hele tiden, men alligevel gerne vil have lidt til at stå og pynte. Jeg er i hvert fald helt vildt glad for mine. Hvad synes I? Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer :

  1. De er så finde :) Elsker VIRKELIG også eBay :)

    Kys Angie <3

    www.angiedavidsen.blogspot.dk

    SvarSlet