19.9.16

Favorite beauty products right now

Naked Flushed Urban Decay hightlighter M.A.C, "Lightscapade" hand cream The Body Shop perfume Chanel lipstick M.A.C, "Faux" lipbalm Burt's Bees nailpolish L'oréal

Godaften girls. Jeg vågnede ekstra tidligt i morges og kunne ikke falde i søvn igen, så jeg endte med at stå op alligevel, hvilket selvfølgelig resulterede i, at jeg har været helt vildt træt resten af dagen. Det var lidt en træls start på en træls mandag, og har så fået min ellers forholdsvis korte skoledag til at føles rigtig, rigtig lang. Nu er jeg heldigvis hjemme igen, og er hoppet i mit nattøj og en stor, lækker sweater. Der er virkelig intet bedre end at komme hjem efter en (forholdsvis) lang dag i skolen, sætte håret op og skifte til nattøj, haha - er jeg den eneste, der har det sådan? I dag tjekker jeg ind for at vise jer de beautyprodukter, som jeg har brugt aller mest lige for tiden. Især parfumen fra Chanel, som dufter skønt og læbestiften, som har den fineste farve. Læbepomaden og håndcremen er også ret vigtige essentials, som jeg virkelig ikke kunne undvære, og begge makeupprodukter bruger jeg dagligt. Jeg skal bruge min aften på en helt vildt træls matematikaflevering og lidt andre lektier, og så ser jeg om jeg lige kan nå ud og løbe en lille tur også. Hvad har I brugt jeres mandag på? Og hvilke er jeres yndlingsprodukter for tiden? Hav en skøn aften. Kys.
..............................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar