2.9.16

Goodmorning

Godmorgen <3 Jeg får en travl dag i dag og har allerede været oppe kl. 06.00, hvor jeg gik i bad og gjorde mig klar. Nu sidder jeg med ovenstående morgenmad, som virkelig, virkelig er lækker, og tilmed rigtig nemt. Det består helt simpelt af lag af skyr og müsli med bl.a. kokosflager, gojibær, chiafrø og kakaonips, alt sammen i et fint glas. Om ikke ret længe skal jeg mødes med min klasse og alle andre klasser fra mit gymnasie på et atletikstadion, hvor vi afholder idrætsdag. I aften skal alle 2.g'ere så lave restauranter, hvilket virkelig kræver en del forberedelse (vi snakker bl.a. 100+ grillspyd i går aftes!!), og så bliver det hele sluttet af med en fest. Min klasse har trukket Grækenland, så jeg er klædt ud i toga og guld, hvilket egentlig er ret fint. I må have en rigtig skøn dag. Kys.
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar