7.9.16

Healthy living

Hej piger, i dag får I lige et par inspirerende billeder på en ellers ikke ret inspirerende onsdag (i hvert fald for mit vedkommende; jeg har lang dag i skolen, og skal så på arbejde til kl. 20). For et stykke tid siden, og det ved jeg ikke om nogle af jer kan huske, hvis I har været på min blog længe nok, gik jeg rigtig meget op i sundhed. Jeg løb (meget) ofte, trænede og spiste næsten udelukkende sundt, og jeg så meget hurtigt resultater, hvilket kun motiverede mig endnu mere. En sommerferie glemte jeg lidt det hele, og jeg er ikke helt sikker på hvad der gik galt, men jeg mistede motivationen fuldstændig og var rimelig ligeglad med både træning og sund mad. Jeg har længe savnet at løbe (og generelt den sunde livsstil), så nu er jeg endelig begyndt igen, og løber i hvert fald hver anden dag så vidt det er muligt. Jeg er bestemt ikke i samme form som dengang, men det håber jeg på at blive igen. Så jeg tænkte på, om det er noget I kunne tænke jer at følge lidt med i her på bloggen? Jeg tænker både i form af sunde opskrifter, opdateringer på løb/træning og lign. Hvad tænker I? Er det noget der ville have interesse overhovedet? Kisses.
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

3 kommentarer :

 1. Jeg har haft det på samme måde som dig. Jeg var i super fin form før sommeren. Gik op og kost og træning. Men her efter sommeren har jeg fuldstædig mistet lysten til træning og spiser lige hvad jeg har lyst til og sommetider alt for meget af det gode.. Jeg kan slet ikke komme i gang igen, så det ville være super rart hvis du vil dele lidt opskrifter og træning :)

  Katrine
  http://katrineringbaek.bloggerspoint.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste! - og at der er interesse for flere blogindlæg om dette <3

   Slet
 2. gerne opdateringer om løb osv - jeg er selv lige kommet igang efter sommerens pause!

  SvarSlet