5.9.16

Homespiration

Untitled #150
Hej piger. Jeg er lige kommet hjem fra skole, og til trods for at jeg brugte næsten hele min lørdag og søndag på at sove (var meget tiltrængt efter en helt vildt stressende fredag efterfulgt af fest), så synes jeg virkelig det var hårdt at komme i gang igen. Kender I det, hvor man bare føler sig helt igennem udkørt? Jeg tænker lidt på at løbe en tur i aften, og så bliver det forhåbentligt lidt bedre til i morgen! Anyways, så ville jeg lige vise jer lidt boliginspiration, med en masse ting, jeg rigtig godt kunne tænke mig på mit værelse. Den fine måneplakat har jeg faktik i forvejen, og tæppet er jeg meget tæt på at bestille hjem - min mor har lige købt det ind til vores stue, og det er fint. Især nu hvor det bliver koldere og koldere, og jeg bruger mere og mere tid inde på mit værelse, synes jeg det er rigtig rart at have et værelse, man synes er pænt og hyggeligt indrettet. Hvad synes I om tingene? Kys.
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

2 kommentarer :