6.9.16

Keeping warm; new in

Sweater Envii

Hej piger, og godeftermiddag. For ikke ret lang tid siden købte jeg ovenstående, helt vildt lækre sweater fra Envii. Den er lækker i stoffer, og farven er en virkelig fin lysegrå. Jeg synes meget hurtigt det er begyndt at blive koldere og koldere (især om morgenen!) nu, og jeg er virkelig en frossenpind, så varme trøjer og sweaters er et kæmpe must for mig så snart vi nærmer os vinter - hvilket jeg i øvrigt glæder mig ret så meget til, for lige nu er det altså stadig lidt for varmt midt på dagen til en sweater, og jeg er da også hoppet i en nederdel i dag. Jeg tror jeg kommer til at bo i denne hele vinteren, og forestiller mig, at den kan gå til det meste, hvilket helt sikkert er et plus. Hvad synes I? Kys.
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar