21.9.16

Lidt om morgentræning & passende træningstøj


Running
Hello ladies. Jeg var ekstra tidligt oppe i dag for at morgentræne med min veninde, og herefter tage i skole. Mit gymnasium har et rigtig lækkert fitnesslokale, hvilket er så smart, fordi jeg så sagtens kan nå at træne om morgenen, når jeg kan gå direkte til mit lokale og have mit første modul bagefter. Så synes jeg det bliver lidt nemmere at komme afsted til træning, når jeg alligevel ville være cyklet derhen lidt senere pga. skolen. Man er desuden rimelig sikker på at få lokalet for sig selv når man kommer så tidligt, hvilket jeg også er ret fan af. Fordi der er begyndt at være ret koldt udenfor, løber jeg normalt i et par lange løbebukser fra Nike og en langærmet, grå løbetrøje. Men i et fitnesslokale bliver det altså lidt for varmt (det erfarede jeg så i dag..), så ovenover har jeg samlet lidt inspiration til nogle outfits, der nok er mest passende til indendørs træning. Jeg forestiller mig i hvert fald at shorts og en top ville blive lidt for koldt udendørs, haha - i hvert fald hvis man lige som jeg rigtig nemt kommer til at fryse.

Jeg får først sent fri i dag, og skal så nogenlunde direkte på arbejde, så jeg har en lidt lang dag foran mig. Lige nu har jeg lige en lille pause, hvor der er tid til at tjekke ind hos jer. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . .

4 kommentarer :

 1. Det er nogen super lækre ting, som du har fundet frem!
  Sejt at du træner om morgen, jeg ville ikke kunne tage mig sammen ;)

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggerspoint.dk

  SvarSlet
 2. Åh de der marmor shorts, de er godt nok flotte! (mig og alt mit marmor)
  Jeg kan genkende rigtig mange af de ting du siger, specielt det der med at have lokalet for sig selv👌🏽

  SvarSlet