16.9.16

New in; bomber jacket

Bomber jacket Missguided

Hej piger. Det er ikke ret længe siden jeg kom hjem fra fredagsbar på  mit gymnasie, og så har jeg endelig weekend. Det er skønt, og virkelig, virkelig tiltrængt. Jeg har huset for mig selv i aften, hvilket jeg egentlig synes er meget hyggeligt, så om ikke så længe skal jeg ud og handle lidt ind til noget aftensmad tror jeg, og så vil jeg også se om jeg ikke kan nå at løbe en lille tur. Helt tilbage fra omkring min fødselsdag i slutningen af juni, købte jeg en ny jakke, som jeg ikke har fået vist jer endnu. Det synes jeg altså var på tide! Jeg havde længe ledt efter en bomberjakke og faldt så for ovenstående fra Missguided, som også er lidt anderledes i farven, hvilket jeg helt vildt godt kan lide. Stoffet er desuden helt vildt lækkert, og der er lidt en shiny effekt over den. Hvad synes I? Hav en skøn aften. Kys.
......................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :