10.9.16

Noget om weekend og en virkelig lækker iskaffe

Hej piger. Jeg sad sent oppe i går med en aflevering, jeg var kommet lidt for sent i gang med, så jeg fik ikke meget søvn. I dag skulle jeg så tidligt op på arbejde, hvor jeg havde en lang morgenvagt. Weekenden er tiltrængt, og ud over at jeg skal ses med et par veninder, så har jeg faktisk ikke nogle planer, og det synes jeg virkelig er skønt! Normalt er jeg mest til, at der hele tiden sker noget, og jeg skal helst have en masse planer. Men i den her weekend har jeg kunnet mærke, at jeg trænger til at slappe af, sove længe og have tid til lidt ting og lidt ekstra hygge, som jeg måske ikke normalt har tid til.

I dag har jeg, ud over arbejde, nydt at vi stadig i september måned kan have bare ben uden at fryse, set serier, drukket iskaffe og spist en maasse figner. Jeg nyder virkelig, at figner er i sæson nu, og derfor er rigtig billige. For lige at vende tilbage til iskaffen, så er den lavet på vaniljekaffe og rismælk, hvilket altså er en rigtig lækker kombi, som I lige må love mig at I prøver! Lidt senere vil jeg løbe en tur, og senere filmaften med min fam. Hvad bruger I jeres weekend på? Kys.
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

2 kommentarer :

 1. Hvor lyder det altså lækkert med den iskaffe, mmh! Den må jeg helt sikkert prøve, men kan dog ikke lide kaffe haha! God weekend!

  God dag :).
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var virkelig også lækker! Hvis du ikke er til kaffe, vil jeg dog anbefale dig at putte lidt sirup/honning/sukker i, haha<3

   Slet