11.9.16

Obsession; eyeshadows

Untitled #151
MAC pigment MAC eyeshadow Urban Decay eyeshadow primer Urban Decay Naked 3 palette

Hej piger. Håber I nyder jeres søndag (og det skønne vejr) lige så meget som jeg gør ;) I dag tjekker jeg lige hurtigt ind med lidt inspiration til øjenmakeuppen. Jeg er vild med øjenskygger, og elsker at eksperimentere med forskellige looks. Jeg synes virkelig det kan give noget ekstra - både til fester, hvor jeg altid går all in på glimmer, men også til hverdag hvor det lige kan fremhæve øjnene lidt ekstra. Jeg er især glad for min Naked2 -og Naked3 palette fra Urabn Decay, som har de fineste farver. Der ud over synes jeg ogspå pigmenterne fra MAC er rigtig fine, og så bruger jeg selvfølgelig altid en øjenskyggeprimer (min er fra Urban Decay og er virkelig anbefalelsesværdig), så øjenskyggen holder længere - det er virkelig ikke sjovt hvis man har brugt lang tid på en rigtig flot øjenskygge, og den så er svedt væk allerede efter en halv time på dansegulvet. Hvad tænker I? Kys.
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar