12.9.16

Outfit wearing a basic dress

Jacket Vila dress Unknown bag Erbs Denmark jewelry BeChristensen, ByMickleit

Hej piger. Jeg havde helt glemt at vise jer det her outfit, som er fra sommerferien af, men I skulle da ikke snydes af dén grund. Jeg kan faktisk ikke helt huske hvad jeg lavede, da jeg havde outfittet på, men jeg tror måske jeg var ude og spise. Kjolen var en jeg fandt i gemmerne, og mærket har jeg desværre klippet af engang. Godt nok er det bare en helt almindelig grå kjole, men jeg synes alligevel den er helt vildt fin og basic, og fungerer rigtig godt sammen med hvide sneaks (som I dog ikke kan se på billedet, men jeg havde mine hvide Adidas sneaks på til), en jakke og forskellige smykker og en taske, som gør den lidt mere spændende. Jeg er vild med basic items, som fx. den her kjole, som man kan style på hundredevis af forskellige måder. Jeg fik forholdsvis tidligt fri fra skole i dag, så jeg nyder det lækre vejr og så har jeg en aflevering for til i aften og en masse lektier til i morgen, så jeg må hellere komme i gang. Hvad synes I? Kys.
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

4 kommentarer :

 1. du må gerne lave et indlæg a la "what's in my bag" - jeg kunne også godt tænke mig at vide, hvad tasken fra Erbs hedder :)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar, det vil jeg helt sikkert tage i betragtning :)
   - Tasken hedder "Vilma Crossbody black"<3

   Slet