8.9.16

Outfit with a new skirt

Skirt Bik Bok top Envii heels Deichmann jewelry Jane Kønig, BeChristensen, ByMickleit

Hej piger. Jeg har aldrig rigtigt (i hvert fald efter jeg er blevet lidt ældre) været typen, der gik i nederdel, og troede egentlig heller ikke rigtigt at jeg ville komme til det. Nu er det så alligevel anden gang inden for meget kort tid, at jeg viser jer et outfit med en ny nederdel, så dén holder vidst ikke helt. Jeg er faktisk blevet rigtig glad for nederdele, og denne er virkelig ingen undtagelse! Jeg købte den til min fødselsdag i København, men er først rigtigt begyndt at bruge den nu. Ovenstående outfit planlægger jeg at iføre mig til min kære mormors 70-års fødselsdag her i slutningen af september, men så skifter jeg nok de høje hæle ud med mine hvide sneaks fra Adidas. Jeg er virkelig vild med stiletterne, og de gør virkelig noget for ens ben, men jeg synes alligevel jeg bliver lidt for høj i dem, så det skal jeg lige vænne mig lidt til først. Jeg har brugt det meste af min dag efter skole hjemme hos min veninde, som også var så skøn at hjælpe mig med billederne, og nu står den på afleveringer. Hvad synes I om outfittet? Tusind kys herfra.
................................................................................................................................,,,,,,,,,,............................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar