22.9.16

En virkelig fin sweater

Godaften ladies. Her til aften får I lige et par billedet af en helt vildt lækker sweater, som jeg slet ikke har fået vist jer. Jeg købte den i sommerferien da jeg var i Berlin, i Topshop, og har elsket den siden. Jeg er vild med farven, og elsker detaljen med den røde stripe (som også er på enden af ærmerne). Jeg bruger den allerede flittigt og ved, at den vil blive brugt endnu mere her til vinter. Jeg fik tidligt fri i dag, så jeg har fået ordnet en del praktiske ting og egentlig været lidt stresset, fordi jeg har haft en masse ting jeg skulle nå (og stadig ikke har nået, så jeg skal ikke i seng lige foreløbig, selvom uret i skrivende øjeblik siger 22.30). Jeg skal til min mormors fødselsdag i morgen, og skal køre direkte efter skole, så jeg skal både nå at pakke og lidt andre småting - vi skal hen og overnatte på en kro, hvilket jeg tror bliver helt vildt hyggeligt, og ret tiltrængt at komme lidt væk! Hvad synes I? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer :

 1. Den ser godt nok helt vildt lækkert ud, wow! :).
  Kan godt forstå du er glad for den og den passer dig jo skide godt!

  God fredag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tusind tak!
   God weekend til dig<3

   Slet