28.9.16

Wanna wear for winter; layers

Winter
Hey girls. Det er blevet koldt udenfor og i dag blæste det også helt vildt, så man kan bestemt godt mærke, at efteråret er over os. Og jeg elsker det, både fordi det er mega hyggeligt, men også fordi det betyder store sweaters, varme jakker og lag på lag. Jeg er vild med lag på lag og synes det ser så fint ud, samtidig med at det jo er vildt smart fordi det holder én varm. I dag havde jeg den her grå sweater på med en hvid t-shirt inden under, hvilket fungerede helt vildt godt, og jeg ville elske at have ovenstående outfit på også. Faktisk har jeg lige bestilt en ny vinterjakke hjem fra Asos som jeg glæder mig meget til at modtage, og vise jer også. Hvad synes I? Kan I lide den her slags indlæg hvor jeg viser jer nogle forskellige collager med fx. "wanna wear"? Jeg vil smutte i seng nu, for jeg skal tidligt op i morgen for at træne. Mange kys og rigtig god aften<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . 

4 kommentarer :

 1. Elsker virkelig outfit inspirerende indlæg! Og uhhh lyder da lækkert med ny vinterjakke :)

  Knus Yasmin

  http://yasminlarsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Lækre støvler! Dem er jeg altså lidt hooked på :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet