18.9.16

Wanna wear


Wanna wear
Godmorgen ladies. Jeg er næsten lige stået op og sidder pt. med en kop kaffe og resten af en film, jeg faldt i søvn til i går. Ellers skal jeg bruge resten af min søndag på lidt lektier/afleveringer og en (lang) løbetur. Min søster og jeg var alene hjemme i går aftes, så vi hyggede hele aftenen med cookie dough is, hjemmebagt chokoladekage og Netflix, hvilket var helt vildt hyggeligt, men jeg fik lige en tand mere sukker end jeg normalt er til, haha, så det har jeg altså godt kunne mærke i dag. Jeg nyder den sidste tid vi har med det lækre, lune sommervejr, som gør, at vi stadig kan gå rundt med bare ben lidt endnu, og i dag er ingen undtagelse. Vejret udenfor ser lækkert ud, så jeg tænker da at jeg også skal ud og gå en tur eller et eller andet lidt senere. Derfor får i også lige et outfit, som jeg ville e l s k e at iføre mig på en dag som i dag. Hvad synes I? Kys.
......................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar