24.9.16

Weekendglimt so far

Godaften piger. Jeg tjekker lige (endnu engang) lidt sent ind her til aften. Jeg har været helt vildt smadret efter min mormors 70-års i går, der blevt holdt på en kro, der lå sådan forholdsvis tæt på grænsebutikkerne i Tyskland. Vi overnattede på kroen, så her til morgen fik vi lækker morgenmad og kørte så en tur til Tyskland for at handle lidt ind. Jeg bliver ofte køresyg, så jeg tager altid en kørepille hvis jeg skal ud og køre lidt længere. Fordelen er helt klart at jeg ikke får det dårligt, men en ulempe er lidt at jeg bliver meget sløv og træt, og jeg sov derfor en del da jeg kom hjem tidligere i dag - hvilket så har resulteret i, at jeg er lysvågen nu, hvilket måske ikke er så smart, når klokken i skrivende stund er 23.57. Men det er egentlig helt okay, for jeg har haft det virkelig hyggeligt og har nydt at være lidt væk. I morgen tænker jeg at løbe en tur og få styr på lidt lektier, og så skal jeg på arbejde. Fortsat rigtig god weekend. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar