26.10.16

10 ting jeg værdsætter i hverdagen

1. Når der allerede er lavet kaffe når jeg vågner om morgenen, så jeg ikke skal lave det selv.  2. At vågne 30 minutter for tidligt og vide, at jeg kan lægge mig til at sove igen. 3. Morgensol (og generelt bare sol). 4. At møde sent og aflyste moduler. 5. Nyvasket sengetøj. 6. "Godmorgen Danmark" på Tv2. 7. Gode hårdage og når makeuppen bare fungerer. 8. At bo lige ved siden af mit gymnasie, så jeg kan sove længere. 9. Drinks på en mandag... eller tirsdag... eller onsdag... 10. Søde veninder, grin og aftener på terassen.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

2 kommentarer :

  1. Jeg elsker når man bare kan nyde hverdagen og forstår dig godt :D

    Knus
    Angie

    www.angiedavidsen.blogspot.dk :)

    SvarSlet