17.10.16

Arrived

Hej piger. Jeg ankom til Berlin i går, og på torsdag rejser vi hjemad til DK igen. Så vi har ikke så vildt mange dage hernede, men vi hygger os meget. Hele dagen i dag har stået på shopping og lidt forskellige kulturelle ting. Jeg har købt et par rigtig lækre ting, som jeg glæder mig meget til at vise jer! Jeg tror vi tog afsted kl. 10.30 og var hjemme i lejligheden igen omkring kl. 20, så nu er vi lidt smadrede. Vi har lige set film, og går nok i seng om ikke længe, så vi kan få noget ud af dagen i morgen også. Oven over er et par af de ting jeg havde med mig i min håndbagage. Pas og euro (rimelig vigtigt), kamera, mobil, en læbestift, jakke og sodavand, Der ud over havde jeg selvfølgelig også både en sandwich, snacks og vand med, for det var alligevel en køretur på omkring 6 timer, og det er altså rigtig lang tid, når man sidder i en bus og normalt kan blive køresyg af en lille tur til Bilka. Bare lige en lille update herfra. Jeg ser om jeg ikke lige kan nå at tjekke ind hernede fra igen, men kan ikke love noget. Vi blogges<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar :

  1. Berlin is such a great city, I had no regrats when
    i last visited there.

    SvarSlet