3.10.16

Bloggen skifter adresse

Hej piger. Lige en lille servicemeddelelse; ikke, at det er noget der som sådan kommer til at påvirke jer, men bloggen har fra og med i dag skiftet adresse fra "bloggingbycecilie.blogspot.dk" til "www.ceciliebinau.dk". Den skulle meget gerne omdirigere selv, så I altid vil kunne finde min blog, men I må lige sige til hvis der opstår problemer. Jeg er glad for mit nye navn, og ved faktisk ikke, hvad jeg havde gået og ventet på. Jeg var efterhånden så træt af det gamle og trængte virkelig også til mit eget domæne. Det virkelig altså bare en hel del mere professionelt. Jeg håber, I tager godt imod det. Hav en skøn dag. Kisses.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar