5.10.16

Cosy days

cozy
Godaften piger. Man kan bestemt godt mærke, at det er ved at blive vinter, og jeg synes det er hyggeligt. Efter skole i dag var jeg lige et hurtigt smut i Zara for at købe en jumpsuit jeg faktisk også ville have købt i går, men glemte alt om igen. Den tænker jeg at jeg skal have på i morgen, til min mosters fødselsdag, og den er virkelig fin - hvis jeg kan nå det får jeg lige taget et par billeder til jer af den. Her til aften har jeg arbejdet, og nu er jeg næsten lige kommet hjem fra en løbetur og har været i bad. Jeg har gået og frosset hele dagen, selvom jeg har haft både sweater og min nye vinterjakke på, så nu har jeg skiftet til mit hyggetøj, tændt stearinlys, lavet en kop chai latte og sat mig under min dyne. Jeg har lige lidt forskellige ting jeg skal ordne, bl.a. lidt lektier, inden jeg skal i seng, men nu ville jeg lige tjekke ind her hos jer først<3 Ovenover har jeg samlet lidt inspiration til vinterhygge til jer. Jeg er især vild med nattøjet, undertøjssættet og stearinlyset. Hvad synes I? Hav en fortsat skøn aften. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar