27.10.16

Dagens outfit i ny, lilla sweater


Sweater Topshop jeans Dr. Denim sneakers Adidas bag & Other Stories watch Primark bracelets ByMickleit, BeChristensen necklaces Jane Kønig, unknown

Godaften piger. Jeg er netop kommet hjem fra et personalemøde på mit arbejde og lidt andet forskelligt, og tænkte at jeg ville tjekke ind og vise jer mit outfit fra i dag. Sweateren er ny, og den købte jeg af en veninde der havde bestilt den hjem, men ikke kunne bruge den alligevel. Den er fra Topshop og er seriøst lækker. Især farven er jeg vild med! Der ud over er outfittet jo sådan set rimelig basic, og indeholder alle mine yndlingsting - mine hvide sneaks fra Adidas, min nye taske, som jeg købte i Berlin, og alle mine sædvanlige smykker. Resten af aftenen kommer til at stå på lidt lektier, og i morgen har jeg en lang dag med mange moduler, efterfulgt af fest på mit gymnasium. Hvad synes I om outfittet? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar