14.10.16

(Forholdsvis) sunde bananvafler med mørk chokolade

De her (forholdsvis) sunde bananvafler med chokolade og toppings var det helt rigtige efter jeg kom hjem fra skole lidt tidligere i dag, for at fejre efterårsferien. Dén må man nemlig gerne fejre, især nu hvor den er så tiltrængt. Jeg blev færdig i nogenlunde tid med min opgave i går og havde en kort dag i skolen i dag, så det har lige været til at overskue. Resten af aftenen skal jeg bruge på hygge med min familie. Jeg ville også gerne have nået at løbe en tur, men det har ikke været muligt i et par dage nu, da jeg af en eller anden grund har fået så ondt i mit knæ/ben, at jeg knap nok kan gå på det - ikke uden at det gør ondt, i hvert fald. Så kryds lige fingre for, at det når at blive lidt bedre, for jeg ved at vi kommer til at gå en hel del rundt nede i Berlin! Opskriften på bananvafler har jeg fundet her, men i stedet for kanel har jeg tilføjet ca. 1/2 dl kako og ca. 50 g grofthakket, mørk chokolade, hvilket helt sikkert kan anbefales. Jeg har pyntet dem med skyr, blåbær og kokosflager, men man kan jo pynte dem med lige hvad man har lyst til - mulighederne er uendelige! Hvis I prøver dem må I endelig fortælle mig, hvordan de bliver, og så må I have en rigtig skøn aften<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar