2.10.16

Lille update efter en travl weekend

Godaften ladies. Lige en lidt sen opdatering her fra skrivebordet af, hvor jeg har været i gang med lidt vandfarver og tændte stearinlys - hyggeligt, og af en eller anden grund glemmer jeg altid, hvor godt jeg faktisk kan lide at male. Dét tror jeg at jeg vil til at sætte lidt mere tid af til. Jeg har haft en travl men rigtig lækker weekend, og er klar til en ny (og travl) uge med en masse rigtig dejlige planer. Fredag var jeg til 18-års, lørdag var jeg på arbejde og havde gæster og i dag har jeg været ude og samle ind med Røde Kors i styrtende regnvejr, og faldt så i søvn da jeg kom hjem og har egentlig sovet det meste af aftenen, haha. Så gæt lige, hvem der ikke kan sove nu? I morgen tidlig tager jeg med min veninde ned og træner, og så er ugen ligesom skudt i gang. Vi blogges. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar