30.10.16

Mine oktober favoritter - nu i videoform!


Godaften piger. Her får I (for første gang) en video på bloggen, selvom det ligger så langt uden for min comfortzone, og at jeg egentlig aldrig havde troet, at det skulle ske. Jeg havde i hvert fald ikke selv set den komme, men da jeg først havde optaget og redigeret synes jeg egentlig den var blevet meget god, og i hvert fald lidt andreledes end det jeg normalt laver, så snydes, det skal I ikke. Jeg håber I tager godt imod den! Og så må I endelig skrive, hvis I gerne vil se flere videoer (eller hvis i egentlig helst vil slippe for det). Jeg synes I hvert fald selv at det bliver lidt mere personligt, men nu er det jo heller ikke mig, der skal sidde og se den - so let me know! Her får I i hvert fald mine favoritter i oktober, for dem har jeg haft en hel del af. Hvad synes I? Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

3 kommentarer :

  1. Jeg synes generelt, videoer er mega hyggelige, så du må meget gerne lave flere for min skyld :)

    SvarSlet
  2. shiiit, den taske er for lækker! Jeg har virkelig ledt efter sådan én! Den er nu skrevet på ønskelisten! :D

    www.camillasofie.dk

    SvarSlet