13.10.16

Når det meste går op i skole

Hej piger. I dag tjekker jeg ind med et lille fint photobooth billede, for det skal der også være plads til en gang imellem når tiden er knap, ikke? Jeg synes faktisk det er lidt hyggeligt, fordi det minder mig om dengang hvor jeg startede bloggen op, og det var det eneste jeg postede. Nogenlunde sådan her har jeg set ud det meste af ugen, og kommer nok til det resten af aftenen også, indtil jeg har trykket "aflever" til min opgave. Jeg er i gang med en større aflevering, som heldigvis ikke tæller med i vores gennemsnit eller noget (spørg mig lige, om jeg så gider lave den??), men som tager en del tid, fordi jeg nok er lidt perfektionistisk, når det kommer til sådan noget. Der er ikke lang vej endnu, men det er som om, at overspringshandlingerne fylder lidt mere lige nu end selve afleveringen. Det her blogindlæg er også lidt en overspringshandling, men jeg tænkte at jeg lige ville tjekke ind, sige hej og fortælle jer, at mit fravær på bloggen altså skyldes den her opgave. Men anyways, så må jeg i gang igen nu, så jeg heller ikke behøver at gå alt for sent i seng. Jeg håber at få tid til at tjekke ind igen imorgen. Hav en mega skøn aften<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar