22.10.16

New friend

Hej piger. Jeg har sovet længe i dag, hvilket var tiltrængt, og så har jeg fået ordnet lidt praktiske ting, for at få dem overstået så tidligt på dagen som muligt. Jeg har absolut ingen planer i dag, og føler mig stadig lidt smadret efter at være kommet hjem fra Berlin, så det passer mig egentlig helt fint. Da jeg var i Berlin fik jeg købt en masse fine ting, men mit bedste køb var helt sikkert ovenstående taske fra & Other Stories. Jeg trængte virkelig til en ny taske, og har længe ledt efter en, men uden held. Så da jeg faldt over denne slog jeg til. Jeg er vild med den mørkebllå farve, og så er den lavet i det lækreste ruskind. Jeg er desuden vild med gulddetaljerne og den fine kæde, der går tværs over tasken. Jeg er i hvert fald helt vildt glad for den, og ved, at den bliver brugt flittigt. Jeg tænker, at jeg nok snart skal få taget nogle outfitbilleder med den, så jeg kan få jer vist den ordenligt. Hvad synes I? Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar