9.10.16

Noget om søndage

Godformiddag piger. I dag ville jeg egentlig have stået tidligt op, løbet en tur og så hoppet i bad. Men da jeg vågnede og så at det regnede og var helt gråt udenfor, ville jeg meget hellere blive liggende under min dyne, og trækker så min løbetur til lidt senere i stedet. Jeg er vild med kulden der er kommet over os, men regn er jeg altså bestemt ikke fan af, selvom det er meget hyhggeligt når man er indenfor. Jeg har dog alligevel været tidligere oppe end normalt, og det er ikke ret længe siden at min mor og jeg kom hjem. Vi skulle ud og handle ind til lidt mad til i aften, og så stoppede vi ved en lille frugtbod, hvor vi købte lækre økologiske, danske æbler og pærer. Jeg var hoppet i ovenstående outfit bestående af et par løbebukser og en sweater, fordi det var både behageligt og varmt.

Jeg er vild med søndage, fordi det som regel er den dag på ugen, hvor jeg har tid til lige dét, jeg har lyst til, når jeg har lyst til det. Oftest er alle dagene i min uge fyldt op med planer eller ting jeg skal nå, men om søndagen har jeg sjældent planer, og kan derfor lidt mere spontant gøre hvad jeg vil. Det er også her jeg får forberedt mig til den kommende uge og får ordnet lidt praktiske ting. Så kan jeg sagtens bruge hele dagen i nattøj, med morgenhår og uden makeup, hvis det er dét jeg har lyst til - og det er det oftest, og i dag er ingen undtagelse. Det er især rart at have nogle makeupfri dage, for ligesom at få en lille pause. Jeg ved ikke helt endnu, hvad jeg vil bruge min søndag på, men jeg ved at jeg gerne vil løbe en tur lidt senere og se nogle film med min familie. Hvad bruger I jeres søndag på? Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar