19.10.16

Postkort fra Berlin

Godaften piger. I morgen tidlig tager jeg hjem fra Berlin igen, og tiden er virkelig gået stærkt! Vi har jo heller ikke været her i vildt mange dage, men vi har bestemt udnyttet tiden og hygget os, så det er egentlig lidt trist at skulle hjem igen. Så det her bliver også sidste update fra Berlin, men så glæder jeg mig til at komme hjem og vise jer de nye ting, jeg har fået købt. I dag har vi (igen) shoppet, set Berlinmuren, Fjernsynstårnet og Verdensuret og spist de seriøst lækreste (og mega billige!) burgere. Dagen startede ud med regn, men det er så også den eneste regn vi har fået, og den stoppede forholdsvis hurtigt igen, så det overlevede vi nok. Jeg vil smutte i seng nu. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar