4.10.16

Sneakpeak; ny vinterjakke fra Zara

Hej ladies. Jeg var nede og træne med min veninde i morges og fik så fri allerede kl. 11.35, så jeg cyklede  i centret efter skole, hvor jeg fik købt en ny vinterjakke. Jeg skulle egentlig bare have en dagcreme og en concealer, men kom hjem uden concealer og med en vinterjakke i stedet. Oprindeligt havde jeg faktisk bestilt den her fra Asos, fordi den så så skide godt ud på de bloggere, jeg havde set med den på, men jeg druknede virkelig i den. Så den måtte jeg sende tilbage, og nu fandt jeg en i Zara i stedet, som jeg er endnu mere vild med. Farven er helt vildt fin og har en lidt lyserød undertone, og så synes jeg længden er helt perfekt. I dag må I nøjes med et sneakpeak, men jeg lover, at I nok snart skal få nogle outfitbilleder med den på. Det er også koldt efterhånden, så jeg tror ikke der går så længe, inden den bliver taget i brug. Resten af min aften skal jeg bruge på lidt lektier og en gåtur med min hund, i det lækre vejr. Hvad synes I? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer :

 1. Glæder mig da til at se i fuld udgave! Men den ser jo allerede super lækker ud! <3

  Knus Yasmin
  http://yasminlarsen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Iih tak! Er jeg glad for at høre<3

   Slet