15.10.16

Wanna wear

wanna wear
Godformiddag ladies. Jeg har lige fået fri fra arbejde, og skal snart i gang med pakningen til i morgen, hvor jeg skal til Berlin. Jeg synes virkelig det virker uoverskueligt at skulle pakke, fordi vi næsten skal have alt med - både håndklæder, håndsæbe, viskestykker osv. osv., hvilket jeg slet ikke er vant til. Selvfølgelig kan vi købe noget af det dernede også, men det er meget rart ikke at skulle bruge penge på lige dét. Inden jeg går i gang skal jeg lige have lavet noget frokost og i bad. I aften kommer de veninder jeg skal til Berlin med over, så vi kan hygge lidt med nogle film og bland selv, inden vi skal afsted i morgen tidlig. Oven over har jeg sammensat et outfit jeg sagtens kunne se mig selv i nede i Berlins gader, på en hyggelig, lille café. Hvad synes I? Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

2 kommentarer :

  1. Vildt lækkert outfit - er helt vild med trenden med en t-shirt indenunder!

    Kram // http://emma-kirstine.dk

    SvarSlet