31.10.16

Wanna wear

wanna wear
Godaften ladies. Her til aften tjekker jeg bare lige meget hurtigt ind for at vise jer en collage jeg har sammensat med et outfit, som jeg ville elske at iføre mig - jeg er vild med lag-på-lag, den skønne sweater, støvlerne og guldsmykkerne. Til trods for at jeg mødte sent i dag, har fået tidligt fri og egentlig ikke har lavet det store, så føler jeg mig smadret, og så snart jeg lige har færdiggjort et par lektier, smutter jeg også i seng. I fredags var jeg til fest på mit gymnasie, men har ellers ikke lavet det helt store i weekenden, så jeg tror bare det er mandagen der har ramt mig, haha. Kender I det? Hvad synes I om outfittet? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar