7.10.16

Yesterdays birthday outfit ft. new items

Jakke Zara | Jumpsuit Zara

Hej girls. I går var jeg til min skønne mosters fødselsdag, og det var hyggeligt. Hun havde disket op med lækker tapas, og der manglede virkelig intet. Vi havde købt det her lækre tæppe til hende i gave, som jeg har snakket så meget om her på bloggen, så tror I lige jeg var misundelig?? Jeg var iført ovenstående outfit, hvor både vinterjakken og jumpsuiten er ny. Begge dele er fra Zara, og selvom jeg havde aftalt med mig selv at spare indtil jeg skal til Berlin i efterårsferien (mere om det senere), så kunne jeg altså ikke lade være. Jeg synes virkelig Zara har oppet sig og fået en masse nye, skide flotte ting her på det sidste, som jeg sagtens kunne købe mig (endnu mere) fattig i. Jeg er vild med jakken og kommer virkelig til at bruge den hele efteråret/vinteren. Jumpsuiten er jeg også helt vild med, og billederne retfærdiggør den slet ikke godt nok, for den er altså seriøst skøn. Den er egentlig meget classy, og jeg er helt forelsket i detaljen med "frynserne" på overdelen. Jeg tænker at den vil være god til både fester, fødselsdage, højtider mm. Det er sådan et skønt item, jeg lige har gået og manglet, som kan bruges til lidt af hvert og dresses både op og ned. Jeg er lige kommet hjem fra skole og er på vej op i byen med min mor og søster nu. Hvad synes I? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar