5.11.16

3 anbefalelsesværdige highlightere

hightlight
Urban Decay Naked Flushed palette M.A.C mineralize skinfinish i "Lightscapade" The Balm Mary Lou Manizer

Godmorgen piger. I dag er jeg vågnet op og er lidt småsyg, men til trods for det står den altså på 70-års fødselsdag i dag, og dét glæder jeg mig til. Jeg skal meget snart i gang med at gøre mig klar, men inden da ville jeg lige tjekke ind og vise jer mine tre yndlings-highlightere. Jeg er vild med at highlighte, og har fundet frem til at de tre der er vist ovenover, fungerer super godt. De er heller ikke i den helt dyre ende, så her kan de fleste nok være med - og fordelen ved at købe den fra Urban Decay i deres Naked Flushed-palette er jo, at man også får en bronzer og en blush med i købet (den har jeg snakket om i min oktober-favoritter-video her). Highlighteren fra Urban Decay har en lidt lyserød undertone, den fra The Balm har en lidt guldfarvet undertone og den fra M,A,C er lidt mere "neutral" i det - så her er altså lidt til forskellige lejligheder. Hvad synes I? Har I en highlighter, I er specielt glad for? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

4 kommentarer :

 1. Lækkert indlæg! Jeg bruger selv Gerard Cosmetics Star Powder i 'Grace', den er også virkelig vidunderlig, dog også lidt vild. Hvis det skal være mere naturligt, bruger jeg også den fra The Balm :D

  www.camillasofie.bloggerspoint.dk

  SvarSlet
 2. Dejligt indlæg, jeg bruger ikke rigtig selv sådan noget, men er dog begyndt at bruge blush til mine kinder! :).

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Er også ret vild med blush<3

   Slet