25.11.16

Black friday | basics shopping


Trendingg
Hej piger. Der er vidst efterhånden ingen der er i tvivl om, at det er i dag der er black friday, vel? Jeg er vild med konceptet, og man kan altså virkelig gøre sig nogle gode køb! Jeg har ikke selv haft tid til at gå ud og kigge butikker, og får heller ikke tid til ret meget netshopping, hvilket egentlig er lidt ærgeligt. Det er ikke ret længe siden jeg kom hjem, og så skal jeg til 18-års i aften, men det skal nu ikke afholde mig fra at videregive et lille tip til jer. Hvis I mangler basics, så er det altså i dag i skal slå til! Det er sådan nogle ting man altid mangler i sin garderobe, og som passer til alt, men som man af en eller anden grund alligevel aldrig får købt. Især t-shirts og sweaters, men også en god læder- eller ruskindsjakke, overtøj, støvler, undertøj mm. Ovenover har jeg givet et bud på hvilke ting man kan gå efter, så man næsten er garanteret et godt køb, der holder længe og kan sammensættes med næsten alt. Jeg er isæt vild med sweatersne! Hvad synes I? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar