20.11.16

Busy weekend

zzzzz
Godaften piger. Jeg har haft en travl weekend med en stor mataflevering og 18-års fredag, en lang morgenvagt på mit arbejde og personalefest lørdag, og i dag har jeg så haft brug for endelig at kunne sove længe. Det er også derfor I først hører fra mig nu, men bedre sent end aldrig, ikke? Jeg elsker weekender som disse, og så værdsætter jeg bare lange søndage i nattøj lige lidt mere end normalt. Jeg har både sovet længe, læst blogs, set film (og det nyeste afsnit af SKAM) og nu tænkte jeg, at jeg hellere lige måtte tjekke ind her også. De næste i hvert fald to weekender bliver lige så pressede med en masse 18-års-fødselsdage, gymnasiefest, afleveringer og lign., men jeg skal gøre mit bedste for at opdaterer lidt oftere. Hav en rigtig skøn aften. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar