16.11.16

Dagens outfit iført plissé og mørkerød sweater

Sweater H&M skirt Envii sneakers Adidas bag & Other Stories watch Primark bracelet BeChristensen necklaces Jane Kønig, unknown

Hej piger. Jeg er så heldig at have fri i dag, fordi alle mine moduler af en eller anden grund blev aflyst, og jeg nyder det så meget. Det gør lige pludselig sådan en ellers lidt træls onsdag lidt bedre, og så elsker jeg at jeg har tid til en masse ting som jeg normalt ikke ville have tid til, hvis jeg var i skole og først kom sent hjem. I morgen har jeg kun ét modul, så det ser jeg bestemt også frem til. Jeg stod forholdsvis tidligt op i morges, spiste en avokadomad, ordnede et par ting og tog så op i byen med en veninde, som også var så sød at skyde nogle outfitbilleder. Både nederdelen og sweateren er ny, og jeg er ret vild med begge dele (og kombien af de to). Jeg er ret vild med nederdele og lign. her for tiden, og manglede lidt sådan en fin plissénederdel i min garderobe, så da jeg fandt den i Envii, slog jeg til. Sweateren faldt jeg lidt mere tilfældigt over i H&M, og den er det seriøst mest behagelige, jeg længe har haft på. Jeg vil lave lidt lektier/afleveringer nu, og senere skal jeg på arbejde i et par timer. Hvad synes I om outfittet? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

2 kommentarer :