21.11.16

Det irriterer mig...

... At jeg har det så stramt med mandage. Jeg prøver virkelig at elske mandage, det gør jeg, men det lykkes aldrig rigtigt. Det er bare sådan en rigtig iriterrende dag der ligger lige efter weekenden og minder én om, at weekenden er slut.

... At jeg aldrig kan stave til ordet "irriterer". Og egentlig også andre ord, man aldrig rigtig ved, hvordan man staver. Jeg har et par enkelte ord jeg gang på gang bliver i tvivl om. Er det iriterrrer, irriterrer eller irriterer? De minder jo så meget om hinanden at det er næsten umuligt.

... Når jeg glemmer, at jeg kunne have sparet penge, hvis jeg bare lige havde husket studierabatten. Der er mange butikker efterhånden, især online webshops, der kører med ret gode rabatter for studerende. Men jeg glemmer det altså altid; senest i går, hvor jeg bestilte denne, og kunne have sparet 20%.

... Når jeg har lange skoledage, hvor jeg først får fri 15.25. Dem har jeg heldigvis ikke så mange af lige for tiden, men når jeg så har, er de også ekstra hårde.

... At mit knæ fejler et eller andet (ind til videre ukendt) som gør, at jeg ikke har kunnet løbe i i hvert fald et par måneder nu. Og tanken om hvor hårdt det bliver (forhåbenligt snart) at starte op igen.n Jeg kan virkelig mærke, hvor dårlig min kondi allerede er blevet!

... At jeg skal vente så lang tid mellem hvert afsnit af SKAM nu, fordi jeg har set dem alle sammen. Det er virkelig tortur, men det giver mig også noget at se frem til, og det er jo egentlig en meget god ting.

... Når folk tager ting for bogstaveligt. Så skal jeg lige pludselig til at undskylde og forklare mig ud af noget, der egentlig bare var ment som en joke.

... At det kun bliver sværere og sværere at tage billeder til bloggen fordi det nærmest allerede er mørkt når jeg kommer hjem fra skole. Eller bare fordi det næsten hele tiden er overskyet. Det er satme træls når jeg egentlig gerne bare vil lave en masse lækkert indhold til jer<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar