4.11.16

Dreaming of summer

Godaften piger. Kender I det med, at man altid vil have det, man ikke har eller ikke kan få? Selvom jeg altid snakker om og nævner bl.a. herinde på bloggen, at jeg er vild med vinter, jul og alt hvad der hører inden for den kategori, så kan jeg ikke lade være med at savne sommeren en lille smule. Især ikke på dage som i dag hvor vejret egentlig bare er gråt og regnfyldt. Og især heller ikke, når jeg kigger mine billeder igennem, og falder over ovenstående. Jeg savner især lange, lune aftener på terassen, stranden, sommerferie og drinks i massevis! Resten af aftenen skal jeg bruge på en matematikaflevering (og bland-selv-slik ;)), og i morgen står det meste af dagen på 70-års fødselsdag. Kryds lige fingre for at jeg vågner op i morgen og føler mig helt rask. Jeg har nemlig ikke haft det helt vildt godt her de seneste par dage, men jeg tror egentlig bare det skyldes en blanding af søvnmangel og vejret.. I må have en skøn aften! Kys
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Tilføj en kommentar