2.11.16

En lille update og en snak om hverdagen, fravær og manglende inspiration

Godaften piger. Jeg er næsten lige kommet hjem fra en aftenvagt på mit arbejde, og ville lige komme med en lille update. Jeg har haft helt vildt travlt her de sidste par dage og har ikke haft én eneste dag, hvor jeg bare kunne komme hjem fra skole og så slappe af - jeg har haft en masse (skønne) planer, og det nyder jeg også, men så begynder det også bare at blive svært at nå alt det, jeg gerne vil. Og én af de ting, jeg rigtig gerne vil, det er at blogge og lave skønne og inspirerende blogindlæg til jer, som I gider læse. Og sådan håber jeg da helt sikkert også at I har det, men jeg synes jeg har været lidt fraværende her på det sidste og sprunget lidt over hvor gærdet er lavest mht. bloggen, hvilket altså slet ikke er min intention. Det handler helt udelukkende om manglende tid og manglende inspiration. Så kan man også godt som blogger blive rigtig skuffet over sig selv og lidt frustreret, når man ved, at man kunne gøre det bedre. Jeg håber at både tiden og inspirationen kommer igen meget snart, og ind til da håber jeg ikke, det er noget I mærker noget til? Måske det bare er mig, der er for kritisk? Uanset, så håber jeg at I synes det er hyggeligt at læse med. Og så kan jeg godt løfte sløret for, at jeg er gået i gang med december-jule-forberedelserne, og at i GODT kan glæde jer. Kys<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar