22.11.16

Fave jewelry

Watch Primark bracelets ByBram, BeChristensen necklaces Jane Kønig, unknown ring Jane Kønig earrings H&M

Hej piger. Jeg har efterhånden vist jer mine yndlingssmykker et par gange nu, men jeg skifter alligevel regelmæssigt et par ting ud, så her får I en opdateret version. Nogle af tingene går selvfølgelig igen, fordi jeg virkelig er glad for dem, men uret har jeg ikke sådan rigtig fået vist jer ordenligt, og så er der også sneget sig et nyt armbånd med ind. Det er det øverste armbånd jeg snakker om, og det er fra ByBram og kan findes lige her. Jeg er vild med det, men vil dog ikke snakke mere om lige netop dét for nu, for dem skal I nok komme til at se mere til om ikke ret længe. Og I kan virkelig godt glæde jer! Uret har været en favorit siden jeg købte det i Berlin i efterårsferien, og jeg er vild med kombien af de 2 halskæder. Hvad synes I? Har I nogle smykker, I også altid går med? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

4 kommentarer :