9.11.16

Keeping warm

Hej ladies. I går aftes (nærmere nat - i hvert fald meget sent), vågnede jeg, kunne ikke sove og kiggede så ud af vinduet. Der lå et lille hvidt lag af sne, og meget kort efter var hele min forhave, vejen, alle bilerne osv. dækket af et fint, tykt lag sne. Jeg synes det er hyggeligt og fint. Og selvom jeg pissefryser og at jeg måske ikke er verdens største fan af våde og kolde fødder, hår der bliver ødelagt på vej i skole og den der mellemting mellem sne og regn, så er jeg alligevel ret glad for sneen og håber, at den kommer i december også. For at holde mig varm er jeg hoppet i min vinterjakke fra Zara, min hue fra Urban Outfitters, mit halstørklæde, som jeg desværre ikke kan huske hvor er fra, og mine ruskindshandsker fra Magasin. Hvad synes I? Kan I holde varmen? Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

2 kommentarer :

 1. Rigtig lækkert tørklæde! Jeg har også fundet både uldtørklæde og hansker frem i disse dage :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   Det er virkelig også nødvendigt :)

   Slet