11.11.16

Late mornings

Godmorgen piger. Endelig blev det fredag og jeg møder sent i dag, så jeg starter min morgen ud med chokoladevafler (opskrift her), chai latte og skyr - bedste kombi! Jeg vil til enhver tid hellere stå lidt tidligere op og så have god tid til at gå rundt i nattøj, høre musik og lave en lækker morgenmad, end jeg vil sove lidt længere og stresse rundt i sidste øjeblik for at nå det hele, og så desuden alligevel blive nødt til at springe morgenmaden over. Jeg får tidligt fri i dag, så det er lige til at overskue, og så glæder jeg mig til at komme hjem og holde fredag. I den her weekend har jeg ikke de store planer, hvilket egentlig er meget rart, for de næste to weekender (og uger) bliver med drøn på - med en masse, skønne planer. Hvordan foretrækker I jeres morgen? I må have en skøn dag. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

2 kommentarer :

  1. Jeg er helt enig i det med at have god tid. Alle i min klasse synes at det er helt tosset at jeg står op allerede kl. 6, da jeg jo sagtens kan vente til kl. 7. Jeg er bare vild med at tage den med ro:-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, det kender jeg godt - de fleste synes også, jeg er helt tosset, haha<3

      Slet