28.11.16

Saturday night

Hej piger. Min weekend har endnu engang været meget hektisk og fyldt med planer (herunder to 18-års fødselsdage, familiehygge, et teaterstykke og en danskaflevering), og ovenstående billeder nåede jeg lige at tage inden jeg tog afsted i lørdags, efter jeg havde gjort mig klar og var på vej ud af døren. Jeg var iført en sort top fra Envii med den fineste udskæring (hedder det det?), og en ellers nogenlunde simpel makeup, hvor jeg bl.a. havde brugt min Naked 3-palette fra Urban Decay og en pigment fra M.A.C. Normalt går jeg all-in på makeup til fester, men det følte jeg ikke for i lørdags. Jeg tror det var fordi jeg både var træt og uoplagt, men det glemte jeg heldigvis med det samme, jeg var kommet afsted. På neglene havde jeg Taupe-less beach fra OPI på, og jeg går desuden aldrig ud af døren uden et spray parfume. Ovenstående er fra Chanel, har været en favorit længe og er det stadig. Jeg har fået nogenlunde tidligt fri i dag, og har ikke de store planer resten af dagen, ud over at jeg gerne vil se videre på Gilmore Girls, så jeg snart kan komme i gang med den nye sæson - den er jeg altså spændt på! Jeg skal desuden et hurtigt smut forbi min fysioterapeut, fordi jeg har nogle problemer med mit knæ for tiden, og så vil jeg forsøge at komme tidligt i seng, så jeg kan få indhentet noget meget tiltrængt søvn. Hvad synes I? I må have en fortsat mega skøn dag/aften. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar