13.11.16

Søndage og et outfit, jeg gerne ville iføre mig

Untitled #97
Godaften ladies. Min søndag i dag har været mega skøn, og jeg har fået nogenlunde styr på de praktiske ting, jeg lige skulle nå. Jeg tror på, at jeg kan komme i seng i nogenlunde god tid i dag, og hvis man regner dét sammen med at jeg også skal møde sent i morgen, tror jeg måske at jeg kan vågne udhvilet. Det kan jeg godt mærke, at jeg ikke har været i et par dage nu efterhånden, så jeg trænger til at få indhentet lidt søvn. Især fordi at jeg allerede nu kan se, at jeg i de næste mange weekender slet ikke får tid til at sove, haha. I dag startede jeg ud med brunch på Dalle Valle og efterfølgende var jeg til julemarked på Egeskov Slot. Jeg plejer at være der hvert år, og det er altid så fint - med en masse juleboder, brændte mandler, æbleskiver og kandiserede æbler, juletræer, pynt, hestevogne og skønne naturomgivelser. Da jeg kom hjem var jeg både træt og smadret (det synes jeg altid man bliver efter at have gået rundt længe ude i kulden - og hold op, hvor var det koldt!), så resten af min aften er gået med afslapning. Der ud over har jeg lige bikset en collage sammen med et outfit, jeg ville elske at iføre mig. Strikken er fra Envii, og jeg synes den er lækker, så den vil jeg se lidt nærmere på, så snart jeg kommer i nærheden af en Envii-butik igen. Ruskindsjakken er nok lidt for kold pt, men den er på tilbud hos Mango lige nu, så måske man alligevel skulle slå til? Og så er jeg helt vild med nederdele kombineret med sweaters og nylonstrømper her for tiden. Hvad synes I? I må have en skån aften. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

2 kommentarer :

  1. Synes det er et virkelig fint og klassisk outfit, er vild med stilen! :)

    http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

    SvarSlet