14.11.16

Yesterdays

Jacket Zara boots Dr. Martens scarf Unknown hat Urban Outfitters gloves Magasin shorts (playsuit) Zara sweater Topshop bag & Other Stories necklace Jane Kønig


Hej piger. Her er, hvad jeg var iført i går, da jeg først var på Dalle Valle for at spise brunch, og efterfølgende på julemarked. Jeg havde undervurderet kulden og var hoppet i et par nylonstrømper, og hold nu op hvor var det koldt. Jeg frøs over det hele, også selvom jeg i det mindste havde husket hue, halstørklæde, handsker og vinterstøvler. Jeg tror jeg skal have kigget efter en sådan rigtig varm jakke til de dage, hvor ovenstående alligevel bliver en tand for kold. Jeg har været så heldig at få tidligt fri i dag, så jeg er allerede hjemme, og nu står den på lektier, inden jeg om ikke så længe lige skal ud og shoppe lidt - er bl.a. løbet tør for min pudder fra MAC, og det går jo bestemt ikke, haha. Hvad synes I om outfittet? Hav en skøn dag. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

2 kommentarer :

  1. Synes det ser super fint ud, og er vild med jakken den passer dig super godt :)

    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet