12.12.16

12. december: want to wear

leatherskirt
Godeftermiddag piger. Jeg mødte sent i dag, men havde så til gengæld også sent fri, så det er egentlig ikke så længe siden, at jeg kom hjem. Resten af aftenen skal bruges på en matematikaflevering (sidste aflevering i det her år, heldigvis!!) og lidt julehygge. Lige nu sidder jeg og ser en julefilm og ordner lidt praktiske ting, skriver og varer på mails og lign. I dag viser jeg jer to outfits, som jeg går og drømmer om her for tiden. Jeg er blevet ret vild med idéen om en lædernederdel (og læderbukser for den sags skyld), og jeg ville elske at style den som vist ovenover med en hvid trøje, en mørkegrøn sweater og forskellige accessories. Jeg skal i hvert fald snarest muligt have kigget efter sådan en fin nederdel, og den grønne sweater fra Envii har jeg også haft et godt øje til længe nu, så mon ikke den også snart ryger med hjem? Jeg har den i en grå version, som jeg er ret vild med, så jeg tænker at en mørkegrøn også vil blive brugt flittigt. Hvad synes I om outfitsne? Hav en rigtig skøn aften. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

2 kommentarer :

 1. Damn, jeg er vild med den hvide trøje pga. ærmerne! Og ringen fra Jane Kønig har jeg også ønsket mig længe - den er jo lidt chic ;-)

  www.camillasofie.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærmerne er også SÅ fine! Og det samme med ringen, så den kan jeg godt forstå, at du også ønsker dig<3

   Slet